EL NOSTRE GRUP

QUI SOM

QUI SOM

Augé Real Estate neix amb la vocació de donar als nostres clients els més complets serveis i assessorament en tot tipus d'operacions immobiliàries, ens dediquem no solament a la compra, venda, lloguer sinó també a l'assessorament i realització de tot tipus de projectes immobiliaris. Qualsevol operació relacionada amb un bé immobiliari requereix assessorament especialitzat i nosaltres disposem d'equips amb extensa formació i experiència per fer realitat qualsevol projecte tant en l'àmbit personal com professional.

EQUIP

El nostre equip està format per Agents de la Propietat Immobiliària, Advocats i Economistes amb un elevat nivell de formació i amplis coneixements que inclouen tots els àmbits de la gestió immobiliària, la taxació d'immobles, les transaccions de compra, venda o lloguer i l'assessorament fiscal, laboral i jurídic.

EQUIP
EL NOSTRE GRUP

AUGÉ GRUP

Augé Grup té el seu origen en el bufet d’advocats fundat l’any 1999 per en Pere Augé, qui després de diverses i enriquidores experiències professionals a Espanya i al Principat d’Andorra, va decidir liderar un nou projecte empresarial que amb el temps s’ha consolidat com un dels despatxos multidisciplinaris de referència en el nostre país. Augé Grup basa els seus serveis en l’inqüestionable avantatge de la seva ubicació estratègica i ofereix als seus clients un assessorament òptim per a potenciar les grans virtuts que sense dubte caracteritzen el nou marc legal d’Andorra.

Particulars i llurs famílies, emprenedors i grups empresarials, trobaran a Augé Grup la resposta a totes les seves necessitats de la mà d’un expert equip de qualificats professionals multilingües.
A Augé Grup el client és el protagonista indiscutible i el beneficiari principal de tot el nostre esforç i dedicació, i això es tradueix en una resposta àgil i eficaç a qualsevol qüestió que se’ns plantegi.  Considerem el servei com a sinònim de solució. Valors com la confiança, la capacitat d’esforç, la confidencialitat, la implicació i la qualitat del servei, són característiques presents en cada pas que donem a la recerca de solucions pels nostres clients.
Augé Grup, conscient que Andorra ha deixat de ser definitivament un paradís fiscal, ha convertit el concepte andorrà d’homologació diferencial en l’estendard del seu missatge consistent en donar a conèixer al món els incomparables avantatges del nostre nou model econòmic i fiscal, que ens fa ser únics a Europa.
Augé Grup s’enorgulleix d’obrir-los-hi les portes de casa seva i de donar-los-hi la benvinguda a Andorra.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1