GESTIÓ DE PROPIETATS RESIDENCIALS I COMERCIALS A ANDORRA

GESTIÓ DE PROPIETATS RESIDENCIALS I COMERCIALS A ANDORRA

Entenem que una de les inversions més important que pot fer, com a empresari o personalment, és una inversió immobiliària. Els propietaris destinen una gran quantitat del seu temps a l'administració, manteniment, rendibilitat i recerca de clients/llogaters de confiança i adequats per a la seva propietat. Des dels seus inicis Augé Real Estate ha treballat amb empreses i particulars nacionals i internacionals per a fer-los la gestió dels seus immobles a Andorra el més sencilla possible.

INCREMENTANTAR LA RENDIBILITAT DE LES SEVES PROPIETATS A ANDORRA

Els propietaris arriben a la nostra empresa atrets pels nostres coneixements, experiència, ràpida resposta, confiança i accessibilitat. Estem contínuament millorant per mantenir el nostre estàndard de propietats a Andorra. Estem en contacte constant amb els propietaris per optimitzar la visibilitat i atractiu de les seves propietats.
Els nostres professionals entenen molt bé el mercat local d'Andorra, per això l'assessoraran per obtenir el millor rendiment dels seus lloguers basat en comparatives de mercat i els resultats de les nostres pròpies eines d'avaluació.

QUALSEVOL PROPIETAT, DESENVOLUPAMENT IMMOBILIARI O PROJECTE A ANDORRA POT SER GESTIONAT

El nostre equip d'experts té àmplia experiència en la gestió de cases i edificis residencials, immobles relacionats amb la salut i l'educació, de caràcter comercial, esportiu, cultural, complexos industrials i centres wellness. Altres dels nostres serveis inclouen la identificació d'oportunitats d'inversió i negoci, desenvolupament immobiliari i projectes de construcció.

MINIMITZAR EL RISC - INCREMENTAR EL RETORN DE LA INVERSIÓ I EL VALOR A LLARG TERMINI DE LES PROPIETATS ADMINISTRADES

El nostre equip de gestió de propietats està ben preparat en tot el referent a administració de béns immobles i a la resolució dels problemes comuns relacionats amb inquilins nacionals i internacionals.
Tenim un profund coneixement sobre les lleis immobiliàries d'Andorra i treballem amb els nostres clients per reduir i evitar riscos amb les seves propietats i els seus inquilins.
Uns dels nostres serveis habituals és l'assistència de l'arrendament: gestió del lloguer i de la fiança, revisió periòdica de la propietat per assegurar el seu bon estat i compliment de les lleis.

Comunicació amb l'inquilí: Informarem els inquilins sobre qualsevol canvi legal que els pugui afectar, supervisarem el correcte manteniment de l'immoble, farem inspeccions a la propietat o tramitarem el desnonament si això fos necessari.

Contractes d'arrendament: Tenim amplis coneixements sobre tots els possibles tipus de contracte d'arrendament, la seva constitució, ampliació i rescissió.

Impostos deduïbles: Com a part del nostre servei li mantindrem al corrent de totes les deduccions fiscals i iniciatives locals que el propietari pugui gaudir, reclamar o aprofitar.

El manteniment preventiu de la propietat és l'opció més econòmica i més rendible a llarg termini. Un bon manteniment li assegura que la propietat que posseeix a Andorra mantindrà o guanyés valor a llarg termini, al mateix temps els inquilins es trobessin molt més satisfets. Tenim mecanismes i els millors professionals per identificar problemes potencials i d'aquesta manera suggerir solucions abans que el problema es generi i això suposi un gran cost en reparacions.

Agraïm qualsevol pregunta o comentari sobre el nostre servei de Gestió Administrativa de Propietats. Contacteu-nos per telèfon: +376 724888 o ompliu el formulari de contacte

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1