PROPIETATS COMERCIALS EN VENDA I LLOGUER A ANDORRA

PROPIETATS COMERCIALS EN VENDA I LLOGUER A ANDORRA

Durant els últims anys Augé Real Estate ha incrementat significativament les transaccions comercials de béns immobles com locals i despatxos a Andorra la Vella. Les inversions a Andorra, en particular en mercats de parla anglesa, russa i francesa, s'han multiplicat des de 2013. Des de llavors Andorra ha desenvolupat nous models per atreure negocis al país amb la seva altament competitiva fiscalitat que en comparació a altres Principats i països europeus resulta molt més competitiva.

LOCALS COMERCIALS EN VENDA I LLOGUER A ANDORRA

Un dels nostres objectius principals és maximitzar els beneficis per a propietaris, compradors i inquilins de propietats tant comercials com a residencials. La nostra àmplia experiència en immobles comercials cobreix tots els sectors a Andorra. Aquesta inclou: residencial, comercial, hospitals i desenvolupaments d'infraestructures. Cada dia supervisem adquisicions, relocalitzacions, gestió de projectes de la construcció, projectes d'anàlisis de terrenys i més.

OPTIMITZACIÓ DE PROPIETATS COMERCIALS A ANDORRA

Ens especialitzem a generar demanda i interès d'empresaris nacionals i internacionals que desitgen relocalitzar-se, instal·lar-se o comprar el millor immoble comercial a Andorra. Nosaltres col·laborem amb la nostra consultora financera Augé Grup per oferir assessoria de gran valor a propietaris de propietats comercials sobre la demanda actual i futura d'una zona. Nosaltres assessorem als propietaris en com obtenir el millor rendiment o quan és el millor moment per vendre la seva propietat comercial a Andorra.

BENEFICIS PER A COMPRADORS I INVERSORS DE PROPIETATS COMERCIALS A ANDORRA

Els compradors i inversors solen delegar en el nostre ‘know-how’ local i assessoria, tant en la localització dels millors professionals especialitzats en la reforma d’immobles, com en la supervisió de projectes de construcció i obtenció específica de llicències o permisos. Ajudem als inversors amb tot el relacionat a la inversió en propietats comercials així com supervisió de la instal·lació inicial dels seus negocis. A més oferim serveis d'assessoria fiscal i per a la sol·licitud de residència a Andorra.

Per a més informació contacti amb els nostres assessors de propietats comercials per mail o bé per telèfon +376 724888. ​​​

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1