Propietats a la venda a Andorra La Vella

Propietats i béns immobles a Andorra la Vella

Situada entre dos sistemes fluvials i de plàcides paisatges, Andorra la Vella és una capital singular. Els seus temperats estius i de les seves moderats hiverns, acompanyats del seu extraordinari entorn natural creen un escenari meravellós. Les vistes que envolten aquest lloc, així com també el fet de ser el centre financer del país, fan d'aquesta ciutat una gran elecció a l'hora d'adquirir una propietat immobiliària.

Comprar propietats a Andorra la Vella

Les curtes distàncies entre entitats bancàries i edificis governamentals, faciliten les gestions administratives mentre gaudeix de l'arquitectura de la ciutat. Tots els bancs estan oberts de dilluns a divendres i ofereixen amplis horaris d'oficina. Les ambaixades i els consolats tenen també la seva seu a la capital d'Andorra. Els avantatges fiscals també són sinònim d'inversió que ha permès l'establiment de moltes empreses internacionals.
La ciutat disposa d'un aeroport a la localitat de la Seu d'Urgell que es troba a tan sols 27 quilòmetres de distància i els aeroports de Barcelona i Toulouse es troben tot just a 2 hores de cotxe.
Si bé és cert que fer negocis i comprar una propietat residencial ha captivat a més d'un, aquesta petita capital disposa també d'un sistema educatiu públic de primer nivell que inclou tres sistemes educatius, l'andorrà, l'espanyol i el francès. La Universitat d'Andorra, fundada el 1997, ofereix també cursos a distància. Cal destacar que Andorra la Vella acull el principal hospital del país que ofereix serveis sanitaris de primer nivell.
Aquells que desitgin anar de compres, trobaran una gran varietat de botigues de primeres marques i centres comercials de luxe que s'estenen a banda i banda de les principals avingudes de la ciutat. L'oci també forma part fonamental d'Andorra la Vella i la seva ubicació permet gaudir de tota mena d'activitats i esports de muntanya i al mateix temps gaudir de l'oci propi d'una capital.
Andorra la Vella està feta per als que s'inclinen al bon viure. El mercat immobiliari és ampli i ofereix moltes cases senyorials, viles, pisos i xalets. Poques capitals en el món obsequien amb tantes virtuts en tan poc espai.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1