Propietats a la venda a Encamp

Propietats i béns immobles a Encamp

Amb una població de 13.000 habitants, la parròquia d'Encamp constitueix un dels nuclis urbans més habitats del Principat, atribuïble en la seva major part al seu sistema de comunicacions i de la posició que ocupa com a centre geogràfic del país. Adquirir una propietat a Encamp suposa per a l'inversor disposar de certs avantatges com la d'un accés ràpid a les dues fronteres amb els països veïns i la de tenir els centres administratius relativament a prop.

Comprar béns immobles a Encamp

És en aquesta parròquia on es troba el domini esquiable més gran de tot el sud d'Europa. GrandValira s'erigeix ​​com un símbol i el seu proper i fàcil accés des de la població d'Encamp a través d'un funicular, el Funicamp, que la converteixen en una de les infraestructures més importants del Principat.
Aquesta parròquia acull principalment 2 petites poblacions, Encamp i Pas de la Casa. Aquesta ha arribat a ser destí principal d'hivern per aquell turisme que cerca activitats relacionades amb la natura com el senderisme, l'escalada i la pesca. El seu centre administratiu es destaca per haver invertit significativament en la preservació natural, infraestructures diverses i promoció de la seva pròpia parròquia i com no, en interès del país en general. Gastronòmicament, Encamp ha experimentat un increment inèdit en la seva oferta i la qualitat dels seus serveis. La gastronomia al costat de la tradició cultural són una perfecta senyal d'identitat de la localitat i de la seva població autòctona.
Així mateix, Encamp ha posat molta obstinació a fusionar la tradició amb el modernisme. De fet és habitual trobar edificis romànics, com el de Sant Roma de les Bons, alternant amb esplèndides cases senyorials contemporànies per tota la parròquia. Aquests dos estils han sabut combinar-se i modelar el desenvolupament urbà fent-ho atractiu per als ulls de l'inversor, que ha pogut escollir entre una àmplia varietat de construccions com cases, un viles o pisos de totes les característiques.
Encamp li ofereix una gran gamma d'opcions per comprar o llogar béns immobles. La seva centrada posició geogràfica, la possibilitat de gaudir de la natura, i el confort que pot trobar en moltes de les propietats residencials, la converteixen en un lloc de retir ideal. Si el que vostè està buscant és un lloc tranquil, amb una alta qualitat de vida i una arquitectura extraordinària, Encamp li brinda l'oportunitat de ser descoberta.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1