Propietats a la venda a La Massana

Propietats i béns immobles a La Massana

Una extraordinària barreja de tons i colorit que s'estenen al llarg de les seves muntanyes són la millor targeta de presentació de la parròquia La Massana. Situada a l'oest del país, aquesta parròquia ens ofereix una molt variada selecció d'activitats a l'aire lliure que arriben a superar les expectatives de qualsevol amant de la natura. Envoltada pels seus 12 encantadors poblets, sempre ens ofereix la possibilitat i l'opció de poder adquirir una propietat en un d'ells. La Massana, Pal, Arinsal, Erts, Sispony, Anyós, l'Aldosa, Escàs, Xixerella, El Pui, Puiol de Piu i Mas de Ribafeta tenen sense cap mena de dubte un especial encant atès que per a molts inversors, aquells que valoren una alta qualitat de vida, ha resultat mostrar-se com el lloc idoni i definir-se com el seu lloc de primera o segona residència.

Comprar béns immobles a La Massana

Totes les ambaixades i consolats del Principat, que es centralitzen a Andorra la Vella, es troben a molt curta distància amb cotxe. A més, La Massana resulta un lloc ideal les famílies oferint-los un llarg espectre de propietats immobiliàries adaptables fàcilment a cadascuna d'elles. La parròquia també acull l'única escola de parla anglesa a Andorra. Fundat el 1999, el Col·legi internacional del Pirineu, ofereix un sistema educatiu i pedagògic que combina a la perfecció amb unes excel·lents instal·lacions esportives.
Tan aviat com vostè sigui partícip de la singular bellesa que ens ofereix La Massana, no podrà evitar admirar les seves extenses vessants que ofereix la regió Vallnord-Pal-Arinsal, un lloc que acull unes impressionants instal·lacions d'esquí i que conformen un domini esquiable de gran magnitud. No obstant això, si en la seva ment hi ha el desig de poder realitzar una gran caminada, disposarà d'una alternativa increïble, el sender dels llacs de Tristaina li transportarà a una altra època i t'hipnotitzarà. Passejar per aquest circuit es convertirà en una magnífica experiència carregada d'màgics paisatges i com no, emocions. Existeixen a més altres alternatives, sobretot per als que vulguin relaxar-se com les que ofereix L'Hotel Anyos Park amb els seus espectaculars tractaments Spa de primera classe durant tot l'any.
De la mateixa manera, a la parròquia de la Massana resulta cal fer esment del privilegiat lloc que ocupa la seva gastronomia dins del país. El restaurant "Ruta 40" es mostra com a exemple i gaudeixi d'una exquisita i delicada cuina, complementada i acompanyada per una extensa i excel·lent selecció de vins. El seu acollidor ambient, i el professional servei que dispensen els seus empleats, converteixen aquest, en un lloc recomanable on poder apreciar àmpliament la qualitat i les diferents especialitats de la cuina tradicional andorrana.
Si la seva intenció és mudar-se o simplement adquirir una segona residència, sens dubte resultarà interessant el contemplar l'opció de la Massana com una de les més atractives i interessants. L'esmentada parròquia porta captivant a estrangers al llarg dels anys, fet que ens transmet clarament quan observem el seu nivell de qualitat i la plena satisfacció dels seus residents.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1