Propietats a la venda a Ordino

Propietats i béns immobles a Ordino

Igual que la resta de poblacions del Principat, el poble d'Ordino es troba situat en un entorn únic adornat per paisatges que ens captiven i encisen amb la seva bellesa, ocupant el nord geogràfic del país. La seva principal població ostenta el mateix nom i en ella s'han desenvolupat una variada i gens menyspreable quantitat de propietats molt exclusives, mantenint com a premissa indispensable, el respecte per l'entorn natural i la preservació del seu ecosistema. Aquest fet diferencial i la tranquil·litat que ofereix la vila, ha impulsat als inversors estrangers a invertir en immobles com ara xalets, cases adossades o pisos a qualsevol dels pobles que conformen aquesta parròquia, entre ells el mateix Ordino, El Serrat, Llorts, La Cortinada, Arans, Ansalonga, Sornàs i Segudet.

Comprar béns immobles a Ordino

A part del seu modern creixement urbà, Ordino ha basat la seva imatge i desenvolupament en l'especial cura mostrada pel medi ambient, respectant amb màxim rigor el seu patrimoni natural, estendard de la seva imatge a l'exterior. Com a resultat d'això la constant reforma de bordes i granges ha estat des de sempre un referent i una prioritat en la conservació del patrimoni d'Ordino. Aquest fet ha fomentat que els arquitectes del país combinin els seus estils urbans contemporanis amb estils purament tradicionals. El calmat i tranquil estil de vida que ofereix la parròquia, congratula tant als nous residents així com als seus propis habitants.
Ordino ens ofereix una extensa i variada oferta respecte a l'oci. Des de activitats esportives com l'esquí o el patinatge fins a la pràctica d'activitats lúdiques i culturals com visitar museus o gaudir d’un bon concert. En aquesta parròquia es troba ubicat l'Auditori Nacional de Música d'Andorra. Un dels exemples de conservació de patrimoni artístic queda representat per la Casa Rosell, construcció que ens ofereix una clara mostra de la riquesa arquitectònica i del passat rural del país.
Les seves tradicions i les seves festes discorren unides a un passat clarament religiós, com així ens mostren les celebracions de Corpus, Les Caramelles o El Roser d'Ordino.
Si el que vostè està buscant és una nova llar en la que establir-se o bé una segona residència, Ordino li obre les portes per oferir-li una oportunitat única i plena de meravelloses sensacions.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1