Propietats a la venda al Pas de la Casa

Propietat privada i béns immobles al Pas de la Casa

La població del Pas de la Casa pertany a la parròquia d'Encamp i marca la principal frontera amb França. Es tracta sens dubte d'un dels principals destinacions turístics del país. Aconsegueix una altitud de 2640 metres, un impressionant lloc on molts amants de snowboarding gaudeixen d'abruptes i espectaculars turons dotades d'extenses instal·lacions per a la pràctica de l'esquí. El turisme segueix en auge constant, el que ha portat a l'inversor estranger a invertir en l'ampli mercat immobiliari de la zona.

Comprar béns immobles al Pas de la Casa

Les majestuoses muntanyes dels Pirineus modelen els paisatges d'aquest poble i proveeixen d'aigua al Riu Ariège, riu que comparteixen Andorra i França. La seva situació privilegiada, ha afavorit el turisme fronterer incitant a molts francesos a visitar el Pas de la Casa a la recerca de paisatges únics y les seves fantastiques estacións d'esqui.
La vibrant vida nocturna al Pas de la Casa, amb bars i pubs per a tots els gustos, no passa per res inadvertida. Un emblemàtic i original local d'oci, el "Underground Bar & Club", ofereix interessants sessions de lounge i música en viu, així com la promoció de coneguts DJ 's, procedents d'Eivissa.
També i com no, el Pas de la Casa és sens dubte un paradís per als amants de les compres. Especialment, el carrer de Sant Jordi, Carrer Major i l'Avinguda d'Encamp constitueixen l'eix comercial principal.
Belles viles, cases espectaculars i pisos que combinen dissenys contemporanis amb l'arquitectura tradicional local, han atret a molts nous residents. Comprar una propietat al Pas de la Casa s'ha convertit en una tendència immobiliària original i sobretot atractiva, com mai abans ho havia estat.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1