Propietats a la venda a Sant Julià de Lòria

Propietats i béns immobles a Sant Julià de Lòria

Localitzada al sud de la capital andorrana, Sant Julià de Lòria marca el limit del  Principat respecte al seu país veí, Espanya. Les seves temperatures, una mica més plàcides que a la resta d'Andorra, determinen un clima més moderat. En aquesta parròquia, la construcció es caracteritza per combinar el disseny i el luxe d'una manera magistral. Comprar una casa, una vila o un pis a qualsevol dels pobles o localitats de Sant Julià de Lòria, es mostra com una interessant alternativa d'inversió al Principat. Les localitats que conformen aquesta parròquia són Fontaneda, Auvinyà, Juberri, Bixessarri, Nagol i Certes, i en l'altre extrem els pobles d'Aixovall, Aixirivall i Llumeneres.

Comprar béns immobles a Sant Julià de Lòria

Sant Julià de Lòria gaudeix d'un entorn únic i privilegiat, el qual ofereix una variada mostra d'activitats per a tot tipus de públic. Un clar exemple el constitueix la ruta Manyat, un lloc que fàcilment sobrepassa les expectatives de qualsevol entusiasta de la natura que vol delectar-se d'un curiós paradís de plantes exòtiques i frondosos boscos. Un altre interessant litinerari és, la ruta Canolich que serveix d'hàbitat a una extensa varietat d'aus i una variada vegetació autòctona. Si l'opció escollida és el ciclisme, la ruta que travessa Certes resulta una opció a la qual no es pot renunciar. També afegir que en el seu descens apareix el petit poble de Nagol en el qual s'erigeixen les capelles romàniques de Sant Martí i Sant Cerni.
En contrast, a la població de Sant Julià es troba Naturlàndia, un interessant complex lúdic esportiu que ens ofereix les seves partides de paintball, tir amb arc, minigolf i un original parc animal. Per als amants del shopping, la ciutat ofereix una gran varietat de botigues i grans magatzems. Tanquen l'oferta al visitant les activitats culturals, com el Museu del Tabac o la Font dels Cóms, entre d'altres.
Si vostè desitja adquirir un bé immoble a Sant Julià de Lòria, potser ara sigui el moment oportú. El substancial increment que pateix el mercat immobiliari de la zona ens indica el notable interès que suscita aquesta zona. Les seves extraordinàries vistes al costat del seu desenvolupament urbà contemporani, li permeten escapar de l'aclaparadora vida quotidiana sense haver de renunciar a un estil de vida confortable.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1