Propietats a la venda a Escaldes-Engordany

Propietat residencial i immobiliària a Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany és una parròquia que posseeix unes vistes panoràmiques impressionants atès que s'assenta sobre una àmplia vall. Li empara una gran reputació a causa de les seves aigües termals i un turisme específic mogut pels conceptes de spa i els centres wellness. S'ha creat un peculiar estil de vida, modern i carregat de matisos que atorga a aquesta parròquia un caràcter d'innovació i renovació constant. Aquests factors són els que han atret nombrosos inversors que s'han ubicat les seves empreses al país al mateix temps que invertien en la compra de béns immobles.

Comprar una propietat a Escaldes-Engordany

Els hiverns moderats i les plàcides temperatures dels mesos de juliol i agost són una invitació per a aquells que fugen de la calor extrema de l'estiu i prefereixen el gaudi de climes més suaus i agradables. Totes les oficines administratives - incloent ambaixades, consolats i les seus de bancs i altres institucions financeres estan situades a la veïna Andorra la Vella, que es troben a una curta distància. La ubicació geogràfica d'aquesta parròquia no podria ser millor. Les carreteres situades en la seva perifèria possibiliten que la majoria de punts d'interès siguin de fàcil accés. Un aeroport, el de la Seu d'Urgell, situat a Espanya, es troba tan sols a 30 quilòmetres de distància i la distància als aeroports internacionals de Barcelona i Tolosa no sobrepassen les 2 hores de viatge en automòbil.
Escaldes es distingeix a més per albergar part de la zona comercial del país i acollir els principals espais culturals, esdeveniments i festivals del país. La seva gastronomia és molt diversa i en ella es fusionen influències de diverses cultures.
L'abundància de centres wellness i spas és sens dubte el major atractiu de la parròquia. Caldea i el Centre Wellness Inuu s'erigeixen com els dos més importants centres spa del país.
Comprar una propietat a Escaldes-Engordany, és escollir una opció pràctica i de qualitat, moderna, innovadora i com no, carregada de sensacions.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1