Propietats a prop dels camps de golf a Andorra

Jugar a golf és una de les moltes activitats d'oci que pot practicar a Andorra. Gaudeixi d'aquesta activitat esportiva envoltat de fantàstiques vistes, aire pur i impressionants muntanyes. Per a futurs propietaris i inversors interessats en propietats a prop dels camps de golf la parròquia Canillo disposa del circuit situat a major altitud d'Europa. A Andorra podem trobar diversos camps de golf i la majoria de propietats en venda properes als camps de golf de nova construcció.

A Andorra pot trobar una gran varietat de propietats com cases, apartaments i xalets, totes amb vistes impressionants. El Golf Soldeu es troba a 2250 metres sobre el nivell del mar i té unes excel·lents vistes a les muntanyes. El camp està obert per a jugadors de tots els nivells, es tracta d'un par 33 i va ser dissenyat pel conegut Jeremy Pern. Aquest arquitecte anglès va escollir la ubicació on s'alberga aquest camp i el va dissenyar de manera molt harmoniosa. A més els visitants gaudiran de vistes excepcionals des de la seva casa club.

A tan sols 15 minuts de la frontera amb Espanya podem trobar un altre excel·lent club de golf es tracta del Aravell club Golf Andorra. El seu camp de golf té una superfície de 45 hectàrees i disposa d'instal·lacions i serveis del més alt nivell. El camp es pot adaptar a jugadors de tots els nivells i s'organitzen gran quantitat de tornejos. Al voltant d'aquest excel·lent club podrà trobar l'oportunitat d'adquirir magnífiques propietats on poder gaudir d'aquest esport en un meravellós entorn natural.

És fàcil entendre per què jugadors amateur i professionals del golf es senten atrets per Andorra. Tots els seus camps estan envoltats en aquesta impressionant naturalesa que atrau els jugadors que els agrada gaudir d'un entorn rural i l'aire pur de la muntanya. Combini la seva passió pel golf amb viure a Andorra. La veritat és que els camps de golf a Andorra li ofereixen l'experiència única de jugar a la màxima altura possible a Europa. Aquesta és només una de les moltes activitats que podrà gaudir si ve a viure a Andorra.

Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1