SERVEIS IMMOBILIARIS

Compra Propietats

VENDA 

Augé Real Estate ofereix serveis de recerca i assessoria de propietats mitjançant la implementació de procediments provats, eines exclusives i col·laboracions estratègiques.

Comptem amb una avançada eina de recerca, que combina una àmplia selecció d'immobles. Després d'identificar els requeriments del client, els nostres assessors poden filtrar i escollir les propietats que millor s'adapten al seu perfil i coordinar les visites.

Un cop el client troba la seva propietat, l'assessorem amb tots els tràmits jurídics i fiscals, la negociació i l'eventual signatura de contracte. El nostre servei va més enllà dels clàssics serveis immobiliaris, gestionem qualsevol necessitat dels nostres clients fins al més mínim detall.

 

LLOGUER

La nostra web s'actualitza constantment i en ella trobarà una àmplia i detallada descripció dels immobles que tenim en cartera. La selecció d'immobles que realitza el nostre departament de lloguer cuida especialment l'òptim estat de conservació dels immobles. Augé Real Estate compta amb un equip altament qualificat que atendrà de la forma més professional qualsevol demanda dels nostres clients.

Lloguer
 

ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ D'INTERESSOS IMMOBILIARIS

Els propietaris de bens immobles ens poden confiar els seus interessos patrimonials amb la garantia d’obtenir els resultats més òptims mercès a l’experiència i professionalitat del nostre equip.

Identificació d’oportunitats d’inversió, configuració d’una cartera de propietats diversificada i amb rendiments constants i creixents, desenvolupament de solars i gestió de projectes, administració d’edificis, d’unitats immobiliàries independents, d’altres infraestructures immobiliàries (hoteleres, industrials, educatives, sanitàries, etc.), identificació d’altres usos per a millorar rendibilitats per a propietats particulars, i el general, qualsevol gestió encaminada a optimitzar les perspectives i el rendiment de les seves propietats.

Gestió de Propietats
Si vols informació sobre novetats, posa el teu email i rebràs un correu amb informació.
1